JOB ALERT : Wij zijn continu op zoek naar nieuwe profielen.

Visie

Procesoptimalisatie

Voor TRBA is het essentieel om ons te onderscheiden van de concurrentie door onze klantenbenadering. We willen niet gewoon een « strak » project uitvoeren, we durven het te heroverwegen.

Zo zetten onze ingenieurs en technici al hun ervaring in bij het zoeken naar verbeterprocessen door bijvoorbeeld materialen die ter plaatse aanwezig zijn te hergebruiken, alternatieve materialen te gebruiken of een alternatieve implementatietechnieken voor te stellen.

Op deze manier willen we betere economische en ecologische prestaties behalen, of de doorlooptijd verkorten voor een eindkwaliteit die minstens gelijkwaardig is, terwijl we onze interne implementatietechnieken promoten. Dit noemen we een win-win.

Dankzij deze aanpak kan de opdrachtgever dan begin tot einde van het project optimaal begeleid worden door hetzelfde team zodanig dat de radertjes tijdens het bouwproces op geen enkel moment vastlopen.

Focus werf

Alleen al ons atypische organigram weerspiegelt de visie van ons bedrijf.

De werf is het hart van ons bedrijf. Elke dag worden 70 projecten uitgevoerd door onze 500 medewerkers. Al onze ondersteunende diensten draaien om deze projecten.

Bij TRBA vind je geen piramide. Elke dienst staat op gelijke voet waarbij de enige focus ligt op de optimale uitvoering van het project.

Dankzij deze eenvoudige organisatie kunnen we extreem reactief zijn in als het gaat om beslissingen nemen. TRABA combineert zo de veelzijdigheid van een groot containerschip met de wendbaarheid en souplesse van een zodiac.