JOB ALERT : Wij zijn continu op zoek naar nieuwe profielen.

Onze waarden

famille

Familie

De familiegeest is alomtegenwoordig bij TRBA. Michèle en Pierre Stadsbader verzamelen medewerkers met hart voor hun vak om zich heen. Dit familiegevoel betrekt elk individu meer bij de ontwikkeling van het bedrijf en zorgt ervoor dat we samen steeds verder kunnen gaan.

Teamspirit

Voor ons is teamspirit een echte slagkracht. We stellen onszelf ambitieuze doelen, zoals in 2019 met de beklimming van de Mont Ventoux, en we bereiken ze allemaal samen, en dragen elk met zijn of haar vaardigheden ons steentje bij aan het geheel. « Eendracht maakt macht» bij TRBA.

valeurs
securite

Veiligheid

De veiligheid van onze medewerkers is onze topprioriteit. Veiligheid staat steeds centraal en wordt voortdurend verbeterd. Ons ambitieuze doel is om zo snel mogelijk “nul ongevallen” te bereiken. Al onze medewerkers krijgen bij opstart een “veiligheidswelkomdag”. Vervolgens zetten we onze inspanningen voort door middel van interne opleidingen en met de hulp van erkende centra. Momenteel streven we naar ISO45001-certificering, een van de meest veeleisende in de bouwsector.

Respect voor het milieu

Onze afdeling Research & Development ontwikkelt technieken om het gebruik van nieuwe natuurlijke hulpbronnen zoveel mogelijk te beperken door de behandeling van herbruikbare materialen die ter plaatse beschikbaar zijn, te bevorderen. We zijn ons ervan bewust dat de bouwsector een hoofdrol moet spelen in de ecologische transitie, en we proberen op onze niveau zo goed mogelijk aan deze verwachting te voldoen voor onze toekomstige generaties.

excvxcv
ertgbvc

Innovatie

In 2018 lanceerde TRBA de uitdaging “We want to be the best”, zodat elk van onze medewerkers kan bijdragen aan de vooruitgang en innovaties van het bedrijf. Het bewijs is dat de eerste 3 ingediende patenten allemaal afkomstig zijn van een idee van een werknemer die onze technieken en onze efficiëntie ter plaatse wil verbeteren.